Cadou de 8 MARTIE: ''Barbie boxer'', păpuşa cu chipul pugilistei Nicola Adams

Cadou de 8 Martie: Barbie Boxer. Prezentare Instagram
Cadou de 8 Martie: Barbie Boxer. Prezentare Instagram

A fost lansată prima păpuşă ''Barbie boxer'', având chipul pugilistei Nicola Adams.

O păpuşă Barbie, care seamănă cu pugilista Nicola Adams, a fost lansată cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, informează Press Association.

Producătorul păpuşilor Barbie, compania Mattel, a spus că este mândră să o onoreze pe Adams cu această primă Barbie boxer în serie limitată, ca parte din programul său de recunoaştere a realizărilor femeilor care reprezintă o sursă de inspiraţie pentru fete.

Sunt atât de entuziasmată şi onorată să fiu prima eroină Barbie din Marea Britanie şi prima Barbie boxer, a spus sportiva. Faptul că voi avea propria Barbie este minunat, iar speranţa mea este că acţiunile mele vor ajuta mai mulţi oameni să îşi dea seama că pot face tot ceea ce îşi pun în minte, a continuat pugilista.

Cele mai importante modele

Fără modele n-aş fi ajuns unde sunt acum. În copilărie, cele mai importante modele au fost mama mea şi Muhammad Ali - nu existau fete practicante ale boxului când eram mică şi poate mi-aş fi descoperit pasiunea mai devreme dacă aş fi văzut alte femei boxând, a mai spus Adams.

Din acest motiv susţin cu înflăcărare emanciparea generaţiei următoare de copii şi este grozav că pot colabora cu Barbie pentru a-mi spune povestea. Sper ca păpuşa mea să inspire tinerele fete că nu există hotare în tot ceea ce aleg să facă, a continuat campioana.

Mattel a precizat că nu intenţionează să introducă noua păpuşă în producţia pentru vânzare, scopul lansării fiind să inspire discuţia pe tema modelelor în viaţă. Producătorul de jucării a precizat că, potrivit propriilor cercetări, 84% dintre mamele britanice sunt îngrijorate în ceea ce priveşte tipul de modele la care sunt expuse fiicele lor şi că doreşte să aprindă o dezbatere pe tema importanţei modelelor pozitive, scoţând în evidenţă femei care ne inspiră.

Lista femeilor celebre care au păpuşi

Lista femeilor celebre care au păpuşi cu înfăţişarea lor include practicanta de snowboard Chloe Kim, ecologista australiană Bindi Irwin, chef Helene Darroze şi actriţa chineză Guan Xiaotong.

Ca un brand care îşi doreşte să inspire potenţialul nelimitat al fetelor, Barbie va lansa cea mai mare serie de păpuşi-personalităţi cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, pentru că ştim că nu poţi deveni ceea ce nu vezi, a spus vice-preşedinta companiei, Lisa McKnight.

[citeste si]

Barbie a prezentat de asemenea seria de păpuşi Femei care ne inspiră, care vor fi comercializate însoţite de informaţii educaţionale despre contribuţia în societate a fiecăreia dintre personalităţile pe care le reprezintă: artista Frida Kahlo, aviatoarea Amelia Earhart sau Katherine Johnson, una dintre puţinele femei angajate de NASA pentru a calcula traiectoria primului zbor american în spaţiu cu echipaj uman.

Noua serie urmează altor îmbunătăţiri aduse păpuşilor în ultimii ani, printre care transformarea înfăţişării partenerului lui Barbie, Ken, mărimi diferite ale corpului sau culoarea pielii, toate parte din eforturile de modernizare ale brandului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel