Căderea părului poate fi stopată. Ce trebuie să faci

Căderea părului a devenit o problemă. Fenomenul este întâlnit tot mai des la tineri, care fac o obsesie pentru acest lucru. 

Dacă ai în casă această plantă, nu mai este nevoie să folosești produse de îngrijire a părului din comerț, susțin adepții tratamentelor naturiste.

Pentru a stopa căderea părului și a-l face ami rezistent este suficient să te speli cu un șampon obișnuit, iar la final, în loc de balsam sau de mască de păr, să torni la rădăcini seva dintr-o frunză de aloe vera, potrivit naturalbeautytips.com.

Las-o să acționeze timp de câteva minute, după care clătește cu apă din abundență. Repetă acest tratament o dată pe săptămână, timp de câteva săptămâni.

Aloe vera este o plantă originală din Nordul Africii, asemănătoare cu un cactus. Egiptenii o foloseau pentru a vindeca tulburările digestive și malformațiile, iar după cel de-Al Doilea Război Mondial a fost întrebuințată și în tratamentul victimelor bombelor atomice de la Hiroshima și Nagasaki, datorită capacitatii ei de a alina durerea și de a reface țesuturile afectate de arsuri.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel