Cadavrul unui copil, descoperit plutind pe Lacul Morii

Lacul Morii
Lacul Morii

Cadavrul unui copil a fost găsit, vineri dimineaţă, plutind pe Lacul Morii din București şi a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru autopsie.

Cel mai probabil este vorba despre fetiţa în vârstă de un an şi nouă luni, care a dispărut pe 21 aprilie, scrie Mediafax.

Oamenii legii au fost sesizaţi prin 112, vineri dimineaţă, privind faptul că a fost observat, pe Lacul Morii, un cadavru de copil, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei. În zonă se aflau poliţiştii de la investigaţii criminale Sector 6, care o căutau pe fetiţa de un an şi nouă luni dispărută în 21 aprilie, astfel că aceştia s-au deplasat la faţa locului.

Cadavrul nu prezenta semne de agresiune și a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei.

Copilul decedat este o fetiţă, are o înălţime de aproximativ 70 de centimetri şi aproximativ 20 de kilograme. Fetiţa era îmbrăcată cu o bluză de culoare verde, pantaloni de culoare mov cu broderie în partea de jos, iar în picioare purta botoşi din plastic cu talpă mov.

Semnalmentele corespund cu cele ale Salmoneei-Nicoleta Măriuţă, dispărută în Sectorul 6 în 21 aprilie, în apropiere de un canal ce se varsă în Lacul Morii. Astfel, familia micuţei a fost anunţată, urmând să se facă recunoaşterea la Institutul Naţional de Medicină Legală.

Citește și: Copil de un an şi 9 luni, dat dispărut în Capitală

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel