CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ - UPDATE 14

După un sezon marcat de apariţii neașteptate și numere senzaţionale, cel de-al patrulea sezon "iUmor" s-a încheiat. Ana Maria Calița a câștigat premiul de 20.000 de euro!

Iată care au fost cele mai importante momente din marea finală "iUmor":

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 13. "Avem cecul, premiul şi cei cinci finalişti", a spus Vlad Grigorescu. 

ANA MARIA CALIŢA a câştigat!

(w670)

Foto Facebook / Ana Maria Caliţa


CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 12. În aceste momente, pot fi votaţi cei cinci concurenţi care s-au calificat în ultima etapă.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 11.  Ultima concurentă care s-a prezentat în faţa juraţilor a fost Ana Maria Calița. Pentru a doua oară în finală, Caliţa a stârnit hohote de râs. "Nu mi-a plăcut momentul de improvizaţie cu publicul", a spus Bendeac. A primit trei like-uri. "Bravo!", i-a zis Delia. 

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 10. "Eşti febleţea mea", i-a spus Delia lui Bobi Dumitraș. Pe de altă parte, lui Cheloo nu i-a plăcut momentul. "Am râs o dată", a zis juratul. Şi de această dată, doar Delia i-a dat like. Decizia juraţilor a stârnit controverse. "Eşti pregătit pentru valul de hate (n.r. ură) care o să vină?", l-a întrebat Vlad Grigorescu pe Mihai Bendeac. "E posibil să fi făcut o mare greşeală, o tâmpenie, o prostie", a spus ulterior Bendeac. "Publicul nu te iartă", a spus şi Delia.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE  9. A urmat Radu Bucălae, care nu a primit decât un like de la Delia. 

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 8. Ștefania Dumitru nu a reuşit să impresioneze. "M-a surprins că a fost altceva decât m-aş fi aşteptat. Şi chiar mă gândeam: oare cu ce o să vină astăzi?", a spus Delia. Mihai Bendeac nu i-a oferit like, prin urmare a fost eliminată.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 7. Fost finalist în sezonul doi, Adrian Lungu, cunoscut mai bine drept Adi Bobo, a avut emoţii în marea finală. Pentru numerele sale, se inspiră din mediul înconjurător, ascultă poveștile oamenilor, iar uneori încearcă să le ducă la extrem. "Foarte interesant, foarte inteligent construit. Personal, te felicit!", a spus Cheloo. A primit şi el trei like-uri. "Cred că o să câştige", a zis ulterior Bendeac.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 6. Următorul concurent care s-a prezentat în faţa juraţilor a fost Cosmin Tobă. "Unul dintre cele mai bune numere din toate finalele iUmor", a spus Mihai Bendeac. A primit trei like-uri. "Eu vreau bilet la show-ul tău. Eşti foarte tare!", i-a zis Vlad Grigorescu. 

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 5. Trei like-uri a primit şi Antonia Boantă.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 4. Primul care a reuşit să obţină trei like-uri de la juraţi a fost Doru Ivanov!

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 3. A doua oară în finală, Mane Voicu nu a reuşit să impresioneze juraţii. El a primit doar un like de la Delia.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 2. A urmat Ioana State. "Nu ai şi nu cred că vrei avea vreo legătură, şi nici nu trebuie să ai, cu scena", i-a spus Mihai Bendeac. "Şi-a ales cele mai proaste glume din bagajul ei", a zis şi Cheloo. Ioana State nu a primit niciun like.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. UPDATE 1. Paul Lungu, un iluzionist de 30 de ani, din București, a fost primul concurent care s-a prezentat, în marea finală, în faţa juraţilor. Acesta crede că are calitățile necesare pentru a câștiga. "Am experiența, cunoștințele și creativitatea necesară. Tot ce pot să fac este să dau tot ce am", spunea el înainte de finală. 

După ce şi-a prezentat numărul, Delia i-a spus că a adus multe elemente noi. "Vă mulţumiţi cu puţin", a intervenit Cheloo. Mihai Bendeac i-a zis că numărul lui l-a mai văzut pe scenă, la Vlad Grigorescu, primul câştigător iUmor. "Eu cred că eşti excepţional şi ai făcut o alegere greşită", i-a mai spus Bendeac. În cele din urmă, a primit un singur like, de la Delia. Prin urmare, nu a intrat la votul publicului. 

Paul Lungu a spus că numărul a ieşit impecabil. "Sunt foarte supărat! Mi se pare o mega injustiţie", a spus iluzionistul. "Şi-au bătut joc de mine!", a mai zis el.

Ştirea iniţială

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. După 11 ediții în care Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au avut de jurizat numere ale unor concurenți veniți din întreaga lume, cei trimiși în finală, datorită votului telespectatorilor, sunt Doru Ivanov, Ana Maria Calița, Radu Bucălae, Ioana State, Cosmin Tobă, Bobi Dumitraș, Paul Lungu, Adi Bobo, Antonia Boantă, Voicu Mane și Ștefania Dumitru.

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. Dacă în audiții aceștia aveau nevoie de două dintre voturile juraților pentru a ajunge la vot în aplicația ”iUmor”, în marea finală, concurenții trebuie să îi convingă pe toți trei, altfel sunt eliminați. 

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. În seara difuzării marii finale, publicul telespectator va putea vota interpretarea concurenților într-un interval de 20 de minute pentru a decide prin votul prin SMS la 1313 (numai în reţelele mobile VODAFONE, ORANGE, TELEKOM) marele câștigător, care va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 20.000 de euro.

[citeste si]

CÂȘTIGĂTOR iUmor. Sezon 4. FINALĂ. Deja continuă căutarea pentru cele mai bune numere de comedie din întreaga lume. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați "iUmor" în fața cărora sute de umoriști din toate țările lumii și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Persoanele care vor să participe în noul sezon se pot înscrie deja pe adresa casting.a1.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel