Bursa executărilor silite scoate la licitație afaceri la cheie

bursa
bursa

Eșecul unora poate fi succesul tău. De la vapoare la gatere, de la stadioane la ciupercării, băncile românesti scot la vânzare active cu care au fost garantate creditele care au ajuns acum pe lista celor neperformante.

Case, mașini, terenuri, dar și multe afaceri la cheie, toate acestea pot fi cumpărate cu prețuri de "criză". Marele semn de întrebare vine din zona agriculturii, considerată noul "boom" pe piața creditării. Pe locul trei într-un top al bunurilor executate de bănci, după apartamente și terenuri, sunt afaceri din agricultură, ori utilaje provenite din lichidarea unor fabrici de mezeluri, mori, brutării, patiserii și altele din aceeași categorie.

 Agricultura este viitorul României - astăzi această afirmație a devenit un șablon. Români și străini investesc în ferme, culturi, unități de procesare, depozite și silozuri, iar parcele care nu au fost cultivate ani în șir sunt repuse în producție. Se pare că asistăm la un nou domeniu care intră în creștere accelerată, însă, dacă ne uităm în detaliu la ce se întâmplă astăzi în agricultura românească, putem vedea și unele nuanțe: nu orice business din agricultură garantează succesul.

 Sute de falimente in zona crescătorilor de animale, a procesatorilor de carne si a morarilor ies la iveala odata cu afișarea pe site-urile bancilor a licitatiilor pentru vanzarea activelor rezultate din executari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel