Burberry atacă Bucureștiul. Află unde s-a deschis primul magazin

14
14

Primul magazin Burberry din țară s-a deschis la București. Celebrele articole vestimentare în carouri pot fi achiziționate, din 19 martie, din unitatea comercială situată în incinta hotelului Radisson Blu, de pe strada Luternă, în apropiere de Calea Vitoriei.

Intrarea brandului britanic pe piața fashion din România nu este directă, ci în franciză prin intermediul fondului de investiţii Global Eye, investiția ridicându-se la 1,5 milioane de euro, fără stocul de marfă, scrie capital.ro.

Colecțiile intenaționale de lux în carouri colorate în crem, roșu, negru și alb, care pot satisface și cele mai rafinate gusturi, pot fi achiziționate din magazinul amenajat pe o suprafață de 440 de metri pătrați, mai mare decât majoritatea magazinelor de lux de la noi.

Britanicii de la Burberry completează, astfel, piața modei de lux din Capitală alături de alte branduri celebre precum Louis Vuitton, Valentino, Hugo Boss, Victoria 46 (Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli, Christian Dior, Alexander Mc Queen, Balenciaga, Marc Jacobs), Mengotti (Gucci, Prada, Fendi, Valentino, Dolce&Gabbana, Emporio Armani) sau Frey Wille.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel