Bruce Willis, tată pentru a patra oară

Bruce Willis va fi tată pentru a patra oară! Conform presei americane, actorul şi cea de-a doua sa soţie, Emma Hemming se pregătesc pentru întâmpinarea primului lor copil.

Autor: Mădălina Ion

bruce-willis-daughters-dating-jahn-mclaneBruce Willis mai are două fiice cu prima sa soţie, Demi Moore. Cu toate acestea, el nu a întârziat în a-şi exprima entuziasmul cu privire la venirea pe lume a celui de-al patrulea copil, potrivit revistei americane Life&Style. În acest moment nu se ştie exact când se va naşte bebeluşul, dar cert este că „sarcina Emmei este deja vizibilă”, conform aceleiaşi reviste.
Bruce Willis, în vârstă de 56 de ani, şi modelul Emma Hemming, în vârstă de 33 de ani, s-au căsătorit în martie 2009.
Bruce Willis şi Demi Moore au avut fost căsătoriţi timp de 13 ani. În tot acest timp au venit pe lume cele trei fiice ale lor, Rumer – 23 de ani, Scout – 20 de ani şi Tallulah – 17 ani. În anul 2000 cei doi au decis să divorţeze şi să meargă pe drumuri diferite. Aşa se face că, în timp ce Demi se luptă pentru a-şi salva căsnicia cu Ashton Kutcher, Willis este în aşteptarea copilului cu numărul patru.
Chiar dacă burtica Emmei a început să iasă la iveală, Bruce Willis nu a făcut niciun comentariu cu privire la bebeluul mult-aşteptat. Cu toate acestea, un anunţ oficial este aşteptat curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel