Britney Spears lansează primul single de pe noul album pe 11 ianuarie - Hold It Against Me

britney spears
britney spears

Cântăreaţa americană Britney Spears a anunţat, joi, printr-un mesaj postat pe Twitter, că primul single de pe noul ei album va fi lansat marţi, 11 ianuarie.

Cel de-al şaptelea album de studio al cântăreţei americane va fi lansat oficial în luna martie, informează accesshollywood.com, citat de Mediafax.

Joi, Britney Spears a anunţat că primul single de pe acest album se intitulează „Hold It Against Me“, iar această piesă va fi lansată pe 11 ianuarie.

Artista americană a postat pe TwitPic, către sfârşitul după-amiezei de joi, o fotografie care va reprezenta şi coperta noului single, după ce în cursul dimineţii aceleiaşi zile, o versiune nefinisată a cântecului a ajuns în mod misterios pe internet.

„Am ascultat o versiune iniţială a piesei mele, care a ajuns în mod misterios pe internet“, a declarat Britney Spears. „Dacă vi se pare că acea versiune este bună, aşteptaţi să ascultaţi versiunea finală, care va fi lansată marţi“, a adăugat cântăreaţa.

La începutul lunii decembrie, cu ocazia celei de-a 29-a aniversări a cântăreţei, managerul ei a anunţat că cel de-al şaptelea album de studio al acesteia va fi lansat în martie 2011.

Cel mai recent album al lui Spears a fost lansat în 2008 şi se numeşte "The Circus". Acest album, care include hitul "Womanizer", s-a vândut deja în peste 1,3 milioane de exemplare, de la lansarea lui, şi a fost promovat de un turneu mondial în 2009, care a fost bine primit de public.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel