Brigitte Sfăt, dezvăluire în tabăra lui nea Mărin: E refugiul meu

Tabăra lui nea Mărin este locul unde surprizele se țin lanț. Vedetele ediției de săptămâna aceasta a show-ului ”Poftiți în vacanță”, Rona Hartner, Brigitte Sfăt, Șerban Copoț, Virgil Mănescu și Liviu Vârciu, fac dezvăluiri neașteptate. 

Brigitte Sfăt și Rona Hartner au fost încă de la început pline de surprize, ele uimindu-și colegii de emisiune cu felul în care gătesc. Brigitte însă a descoperit că are ceva în comun cu Virgil Mănescu, pe care publicul îl cunoaște drept gazda show-ului "Hell's Kitchen - Iadul Bucătarilor", și anume faptul că amândoi sunt credincioși.

"Da, eu mă rog zilnic. Aproape zilnic citesc Biblia. Cred că am citit-o de peste douăzeci de ori. Este refugiul meu", spune Brigitte Sfăt, spre surprinderea tuturor.

Și pentru că nu se sfiește să-și declare în public credința, Brigitte i-a susținut pe copilașii din tabăra lui nea Mărin care au vrut să spună rugăciunea înainte de masă.

[citeste si]

Cum vor reuși cele cinci vedete să se descurce în continuare cu cei peste treizeci de copii și la ce provocări le va supune nea Mărin, telespectatorii vor vedea diseară, de la ora 20.00, în cadrul show-ului "Poftiți în vacanță", difuzat de Antena 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel