Brigitte Macron, vizită România, ȚINUTĂ. Cătălin Botezatu: Eu țin cu eticheta

Brigitte Macron- Carmen Iohannis
Brigitte Macron- Carmen Iohannis

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, a venit, la vizita oficială din România, îmbrăcată în albastru închis, cu o rochie scurtă, pe corp și cu un blazer cu fermoar. Ca accesorii, aceasta a purtat o geantă de zi, aproape office, pe umăr. Aceasta are părul strâns într-un coc la spate. Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a poartă o rochie albă, decupată la umeri, bufantă de la nivelul taliei, cu părul desfăcut și aranjat simplu. 

”Este o ținută îndrăzneață. Doamna Macron îmbracă ținute foarte îndrăznețe, cu foarte multe fermoare.” a spus Cătălin Botezatu, la Antena 3. 

Designerul spune că ”franțuzoaicele au o altă viziune asupra fashionului și poate nu sunt în accepțiunea noastră când adoptă o ținută. Ei au o mie de consilieri, ceea ce la noi nu se întâmplă, au case de modă care le oferă ținute.”

Cătălin Botezatu a mai spus că din felul în care se îmbracă prima doamnă a Franței ”pornește tot ceea ce înseamnă modă”. 

Cu toate acestea, creatorul de modă subliniază că ținutele lui Brigitte Macron nu sunt tocmai potrivite pentru astfel de întâlniri: ”Eu țin cu eticheta și eticheta trebuie respectată în ceea ce privește o primă doamnă”. 

El a mai spus că ”îi plac fermoarele doamnei Macron, dar îi place să se îmbrace foarte sport. E altceva! Dacă am vedea-o pe doamna Iohannis îmbrăcată așa, cu siguranță am critica-o, în mod gratuit”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel