Brigitte Macron, vizită România, ȚINUTĂ. Cătălin Botezatu: Eu țin cu eticheta

Brigitte Macron- Carmen Iohannis
Brigitte Macron- Carmen Iohannis

Brigitte Macron, prima doamnă a Franței, a venit, la vizita oficială din România, îmbrăcată în albastru închis, cu o rochie scurtă, pe corp și cu un blazer cu fermoar. Ca accesorii, aceasta a purtat o geantă de zi, aproape office, pe umăr. Aceasta are părul strâns într-un coc la spate. Prima doamnă a României, Carmen Iohannis, a poartă o rochie albă, decupată la umeri, bufantă de la nivelul taliei, cu părul desfăcut și aranjat simplu. 

”Este o ținută îndrăzneață. Doamna Macron îmbracă ținute foarte îndrăznețe, cu foarte multe fermoare.” a spus Cătălin Botezatu, la Antena 3. 

Designerul spune că ”franțuzoaicele au o altă viziune asupra fashionului și poate nu sunt în accepțiunea noastră când adoptă o ținută. Ei au o mie de consilieri, ceea ce la noi nu se întâmplă, au case de modă care le oferă ținute.”

Cătălin Botezatu a mai spus că din felul în care se îmbracă prima doamnă a Franței ”pornește tot ceea ce înseamnă modă”. 

Cu toate acestea, creatorul de modă subliniază că ținutele lui Brigitte Macron nu sunt tocmai potrivite pentru astfel de întâlniri: ”Eu țin cu eticheta și eticheta trebuie respectată în ceea ce privește o primă doamnă”. 

El a mai spus că ”îi plac fermoarele doamnei Macron, dar îi place să se îmbrace foarte sport. E altceva! Dacă am vedea-o pe doamna Iohannis îmbrăcată așa, cu siguranță am critica-o, în mod gratuit”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel