BRAVO, AI STIL! Eliminare șoc în finala de sâmbătă seară

Finala de săptămână de sâmbătă seară a emisiunii ”Bravo, ai stil!” de la Kanal D s-a încheiat cu eliminarea unei concurente puternice. 

Deși lipsită de stil, mereu cu cele mai mici note din partea juriului, Petronela a fost mereu susținută de public. De această dată, se pare că celelalte concurente au pus la cale o strategie pentru eliminarea Petronelei. 

Ele au trebuit să voteze pe cine bagă-n cursă cu Petronela dintre Andra și Andreea. Au ales-o, la risc, pe Andreea, știind că Andra este nouă în concurs și s-ar putea să nu fie susținută de public. Strategia ar fi putut s-o elimine pe Andreea, chiar Petronela a afirmat că aceasta ar putea fi următoarea sa ”victimă” și a mărturisit că era mai sigură dacă intra în cursă cu Andra. Adela a fost cea care a dat votul decisiv și a ales între Andra și Andreea. Mai mult, la finalul emisiunii, Adela nu și-a luat rămas bun de la Petronela, subliniind că a fost destul de ”fustrată” în emisiune, cum a făcut-o Petronela în repetate rânduri. 

Către Petronela au mers 10% din voturile acordate de public, mai mult decât în finalele de săptămâna anterioare, dar Andreea a avut un procent de 19% din voturi. 

Prin urmare, Petronela a părăsit emisiunea ”Bravo, ai stil!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel