BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie

Rodica Mitu / 19 noi 2017 / 00:13 Salveaza PDF Comentarii

Emisiunea ”Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, se apropie de sfârșitul celui de-al treilea sezon. În contextul în care mai sunt doar patru săptămâni, au început să fie eliminate concurente bune. 

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. După nominalizările fetelor, au trecut prin emoţii intense Anca şi Beatrice. Cele două s-au luptat pentru un loc în competiţie. Niciuna dintre ele nu s-a aflat în top trei. De menţionat că Ilinca Vandici a anunţat că pe locul 1, în preferinţele telespectatorilor, în această săptămână, s-a clasat Bianca. În cele din urmă, Beatrice a părăsit competiţia.

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. Tematica Galei a fost "Hello, Winter!”. Şi de data aceasta, în platoul emisiunii, lângă Victor Slav și Bogdan Vlădău, a fost prezent Alex Velea. "E normal să am emoții, intru într-o lume nouă", a spus în ediţia trecută Alex Velea, care a punctat că se va strădui să facă față.

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. Precizăm că Iuliana a fost ultima concurentă care a defilat în faţa juraţilor în gala de pe 18 noiembrie. I-a purtat noroc, pentru că a primit cinci, nota maximă, pe linie. 

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. De menţionat că, în gala trecută, concurenta eliminată a fost Sabina, care a plecat plângând, în aplauzele tuturor.

[citeste si]

BRAVO, AI STIL! Concurenta ELIMINATĂ sâmbătă, 18 noiembrie. Amintim că Silvia a câștigat "Bravo, ai stil!" în urmă cu două sezoane.loading...
VOTEAZA ARTICOLUL
   Pozitive: +1    Negative: 0

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Vezi versiunea de mobil a siteului

nxt.de2