„Bravo, ai stil! All Stars”. Iulia Albu SCHIMBĂ ”echipa”

„Bravo, ai stil! All Stars” a luat start. Cele mai valoroase concurente din sezoanele precedente se vor lupta în cadrul competiției.

Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Iulia Albu vor fi cu ochii pe cele 11 candidate la titlul de „Cea mai stilată femeie din România”, iar pretențiilor lor sunt uriașe.

Iulia Albu a schimbat echipa    

Acest sezon vine cu mai multe noutăți, una dintre ele fiind și postura în care o regăsim pe Iulia Albu.

Această va fi de partea cealaltă a mesei Juraților și le va cere argumente acestora, în momentele când vor oferi calificative fetelor. De asemenea, va avea și misiunea de a oferi sau de a retrage câte o steluța în fiecare ediție, dintre cele oferite de Jurați concurentelor.

Din fotoliul ei imperial, Iulia Albu va fi cel puțin la fel de aprigă că până acum, atât în relația cu ceilalți Jurați, cât și cu concurentele.

Bravo, ai stil! All Stars va fi, cu siguranță, cel mai spectaculos sezon de până acum, iar această competiție rămâne unică pe piață TV din România pentru că la Bravo, ai stil! nu este vorba doar despre haine, despre orgolii, ci despre mult mai mult.  Această competiție nu a fost niciodată despre haine, ci despre acel ceva care face diferența între o persoană și o personalitate. Pentru fete va fi foarte dificil, pentru că avem așteptări mari de la ele, justificate prin faptul că deja au trecut prin competiție, s-au călit, au învățat foarte multe lucruri”, a declarat Iulia Albu.

Câștigătoarele celor trei sezoane au început lupta

Dezbaterile juraților legate de alegerile vestimantare ale fetelor se anunță foarte aprinse, reacțiile concurentelor pe măsură, având în vedere că cele 11 tinere au mai trecut prin focurile competiției, prin criticile cele mai aspre și prin capcanele întinse de contracadidatele lor în lupta pentru marele premiu de 100.000 de lei. Se anunță cel mai aprins sezon „Bravo, ai stil!” de până acum, în care experiență concurentelor își va spune cuvântul.

Câștigătoarele primelor trei sezoane „Bravo, ai stil!”, Silvia, Marisa și Iuliana, au început lupta pentru reconfirmarea valorii lor și pentru a-și pune pe cap, încă o dată, coroana invingatoarei.    

Cum se vor descurca, de această dată, cele mai puternice concurente de până acum, veți putea urmări în „Bravo, ai stil! All Stars”, de luni până vineri, de la ora 16:30. 

Prima Gala „Bravo, ai stil! All Stars" va putea fi urmărită sâmbătă, 27 ianuarie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel