“Bravo, ai stil! All stars”, 20 februarie 2018. Silvia, în lacrimi

În ediția de marți a show-ului "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la 16.30, la Kanal D, tensiunea atinge cote maxime pentru una dintre concurente.

“Bravo, ai stil! All stars”, 20 februarie 2018. Silvia cedează psihic și izbucnește în lacrimi în momentul în care este lăudată de Raluca Bădulescu pentru veleitățile artistice pe care și le transpune prin outfiturile inedite.

“Bravo, ai stil! All stars”, 20 februarie 2018. "Silvia, tu nu porți ținute pe care le poate purta oricine. Ai un talent deosebit în a simți styling-urile cu nuanțe foarte fine. Ciocatele acestea, în asociere cu rochia, sunt ceva divin. Bravo! Felicitări, Silvia!", a spus juratul.

“Bravo, ai stil! All stars”, 20 februarie 2018. Șirul complimentelor nu se oprește aici și este completat și de Cătălin Botezatu, care apreciază vestimentația Silviei. Totodată, juratul este impresionat de silueta concurentei. "Te-am văzut că poți purta și ținute mini, foarte sofisticate și îndrăznețe care lasă să se vadă niște picioare superbe. Nu ți le mai ascunde. Arăți impecabil!", a declarat Cătălin Botezatu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel