"Bravo, ai stil! All Stars", 16 februarie 2018. Cătălin Botezatu, uimit total

Rodica Mitu / 16 feb 2018 / 09:02 Salveaza PDF Comentarii

Cătălin Botezatu a fost uimit după apariția Silviei de la "Bravo, ai stil! All Stars".

Bravo, ai stil! All stars, 16 februarie. Astăzi, la "Bravo, ai stil! All stars", Silvia reușește, încă o dată, să creeze o reacție în lanț din partea juraților. Cu un suflu optimist, plină de entuziasm, Silvia își prezintă ținuta în fața colegelor și a juraților. Preț de câteva secunde, Cătălin Botezatu nu poate rosti niciun cuvânt. Îngrijorată, Ilinca Vandici îl întreabă pe jurat dacă a rămas fără cuvinte.

Bravo, ai stil! All stars, 16 februarie. "Da, pentru că este un outfit perfect, cap-coadă!", spune Botezatu. Ca o confirmare a spuselor acestuia, Raluca laudă talentul și efortul stilistic remarcabile din spatele ținutelor Silviei. "Este una dintre ținutele cele mai bune pe care le-am văzut până acum în acest sezon. (...) Îți spun două lucruri la care ești extraordinar de bună: în primul rând, la styling... ești excepțională, și în al doilea rând, la găsirea pieselor (vestimentare – n.r.). Efortul care se ascunde în spatele acestor ținute excepțional de bine stilizate este lăudabil!", subliniază Raluca Bădulescu.

[citeste si]  

Bravo, ai stil! All stars, 16 februarie. Cum arată ținută care a impresionat, la unison, juriul și cum a reacționat Silvia la auzul cuvintelor de laudă ce i-au fost adresate, aflați astăzi, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27