"Bravo, ai stil! All Stars", 16 februarie 2018. Cătălin Botezatu, uimit total

Rodica Mitu / 16 feb 2018 / 07:02 Salveaza PDF Comentarii

Cătălin Botezatu a fost uimit după apariția Silviei de la "Bravo, ai stil! All Stars".

Bravo, ai stil! All stars, 16 februarie. Astăzi, la "Bravo, ai stil! All stars", Silvia reușește, încă o dată, să creeze o reacție în lanț din partea juraților. Cu un suflu optimist, plină de entuziasm, Silvia își prezintă ținuta în fața colegelor și a juraților. Preț de câteva secunde, Cătălin Botezatu nu poate rosti niciun cuvânt. Îngrijorată, Ilinca Vandici îl întreabă pe jurat dacă a rămas fără cuvinte.

Bravo, ai stil! All stars, 16 februarie. "Da, pentru că este un outfit perfect, cap-coadă!", spune Botezatu. Ca o confirmare a spuselor acestuia, Raluca laudă talentul și efortul stilistic remarcabile din spatele ținutelor Silviei. "Este una dintre ținutele cele mai bune pe care le-am văzut până acum în acest sezon. (...) Îți spun două lucruri la care ești extraordinar de bună: în primul rând, la styling... ești excepțională, și în al doilea rând, la găsirea pieselor (vestimentare – n.r.). Efortul care se ascunde în spatele acestor ținute excepțional de bine stilizate este lăudabil!", subliniază Raluca Bădulescu.

[citeste si]  

Bravo, ai stil! All stars, 16 februarie. Cum arată ținută care a impresionat, la unison, juriul și cum a reacționat Silvia la auzul cuvintelor de laudă ce i-au fost adresate, aflați astăzi, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All Stars".

 loading...
VOTEAZA ARTICOLUL

TOP STIRI CELE MAI...


loading...Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.
Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

n-nxt.14