“Bravo, ai stil! All Stars”, 1 martie 2018. Cătălin Botezatu a răbufnit: Să nu mai aveți tupeul să vă certați cu noi

Cătălin Botezatu dă milităria jos din pod la "Bravo, ai stil! All Stars".

“Bravo, ai stil! All Stars”, 1 martie 2018. În ediția de astăzi a show-ului "Bravo, ai stil! All stars", difuzată la ora 16:30, la Kanal D, Cătălin Botezatu pune stop atitudinii necorespunzătoare între concurente. Acesta le va spune că le va depuncta în cazul în care nu vor avea un comportament civilizat și nu se vor purta în limita bunului simț.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 1 martie 2018. În timp ce Silvia se află la defilare și în urma unui scandal pe care l-a avut cu rivala sa, Marisa, juratul atrage atenția asupra conflictelor tot mai dese, atât Silviei cât și contracandidatelor ei la titlul de Cea mai stilată femeie din România, și afirmă că nu va mai tolera un comportament jignitor.

“Bravo, ai stil! All Stars”, 1 martie 2018. "M-am săturat de injuriile pe care vi le aduceți, ca publicul să ne reproșeze faptul că vă tolerăm astfel de lucruri și mai ales faptul că vă contrați cu noi; nu că n-ar trebui, dar uneori vorbiți peste noi. De acum înainte, o să va cer să fiți pacifiste. Să nu mai aveți tupeul să vă certați cu noi, jurații, să vorbiți peste noi, și, nu în ultimul rând, să vă jigniți familiile și tot ceea ce ține de viața voastră personală. Este foarte urât acest lucru, și cu toții, de la juriu până la concurente, suntem taxați. Vă rog să ne respectăm unii pe ceilalți!", a spus tranșant Cătălin Botezatu.

[citeste si]

“Bravo, ai stil! All Stars”, 1 martie 2018. Care sunt reacțiile fetelor din concurs veți putea afla urmărind ediția de astăzi a emisiunii "Bravo, ai stil! All Stars", difuzată la ora 16:30, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel