”BRAVO, AI STIL! ALL STARS” 15 februarie 2018. Replici acide: Va începe să plângă! Fiți atenți!

Noi ironii în emisiunea "Bravo, ai stil! All Stars" de joi, 15 februarie.

Bravo, ai stil! All stars, 15 februarie. Iuliana este ținta ironiilor colegelor ei de la "Bravo, ai stil! All Stars", care o acuză că plânge "la comandă" .Pentru că nu o dată, Iuliana nu și-a putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi în platoul emisiunii, colegele ei au intrat la "bănuieli". 

Bravo, ai stil! All stars, 15 februarie. "Am dat-o de gard rău de dimineață... trebuia să stau în banca mea! (...) Toată lumea o să creadă că eu chiar am făcut-o să plângă pe Iuliana, dar eu am avut martore că nu i-am spus nimic", a explicat Denisa, făcând referire la ceea ce s-a întâmplat între ea și Iuliana în culise.

Bravo, ai stil! All stars, 15 februarie. Denisa a fost întrebată de prezentatoarea show-ului dacă ea crede că Iuliana plânge la comandă, iar răspunsul a fost unul neașteptat. "Nu întru în detalii! (...) Chiar nu vreau să creadă cineva că eu mi-aș dori să o văd pe ea plângând, dar deja începe!", a spus Denisa. "Cred că și acum va începe să plângă! Fiți atenți! Se filmează, de-asta! Când se filmează așa te ia... deodată", a comentat Silvia.

[citeste si]  

Bravo, ai stil! All stars, 15 februarie. Ce părere au celelalte colege despre Iuliana aflați astăzi, de la 16:30, la "Bravo, ai stil! All stars".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel