”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”. Silvia, CONFLICT cu Victor Slav. Replici tăioase

Silvia, Bravo, ai stil!
Silvia, Bravo, ai stil!

Au fost replici dure în gala ”Bravo, ai stil” SUPERSTAR între Silvia și băieții din brigadă: Victor, Bogdan și Alex. Victor a fost cel mai tăios și i-a spus Silviei că joacă teatru. 

Emiliana și Silvia au obținut câte 20 de puncte în gala ”SUPERSTAR” din 24/25 februarie 2018. În momentul în care a venit rândul ”brigăzii sexy” să dea cele trei puncte la final, Bogdan Vlădău a propus ca una dintre cele două să le primească: ”Opinia mea este că ar trebui să alegem dintre Silvia și Emiliana. E o alegere grea”. Bogdan Vlădău a adăugat că ”eu, personal, am să merg către Emiliana pentru că mi-a adus mai multă bucurie momentul, dar e foarte greu de ales”. 

”BRAVO, AI STIL! ALL STARS”, 24 februarie 2018. Concurenta ELIMINATĂ în gala SUPERSTAR

”Hai, ia-o pe Emiliana, că n-a fost pe scaunul roșu și asta sunt criteriile, să treacă.” a spus Silvia imediat. ”Eram sigur că trebuie să comenteze” a spus, în replică, Victor Slav. Întrebat de ce comentează în acest fel, Silvia a răspuns: ”Că așa e frumos să fie”. 

”Teatral, cum ești tu teatrală, poate că așa e normal”

Întrebată de Victor Slav dacă ”e de frumos aici” și după ce Alex a spus ”asta nu e de frumos aici”, Silvia a replicat ”ba da, eu cred că e”. ”Teatral, cum ești tu teatrală, poate că așa e normal, dar noi nu suntem teatrali, noi nu jucăm teatru, este vorba despre ce am simțit noi referitor la momentele voastre” i-a spus Victor Slav. ”Eu știu înainte ce simțiti”, le-a spus Silvia. 

Toți băieții au ales-o pe Emiliana pentru a-i da cele trei puncte pentru că ”așa e frumos”. ”Puteam să pun la pariuri că o să comenteze, are impresia că știe tot” a mai spus Victor Slav. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel