Urmărește emisiunea live


Braşovenii vor avea muzică populară şi spectacol de artificii în seara de Revelion

Brasov
Brasov

Programul de Revelion 2012 din Piaţa Sfatului din Braşov o va avea cap de afiş pe cântăreaţa de muzică populară Veta Biriş, iar spectacolul de artificii va dura maxim 15 minute, bugetul alocat pentru acest an de Primăria Braşov fiind de circa 20.000 de lei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Braşov, Sorin Toarcea, bugetul alocat pentru Revelion 2012 este de aproximativ 20.000 de lei, din care 8.000 au fost cheltuiţi pentru focul de artificii de la cumpăna dintre ani.

"Încă nu a fost finalizată lista cu artiştii, însă capul de afiş îl va ţine Veta Biriş. Vor mai fi câteva ansambluri de muzică şi dansuri din împrejurimile Braşovului şi focul de artificii care sperăm că va dura circa 15 minute, cel puţin la fel ca anul trecut, deşi bugetul alocat a fost mult mai mic", a spus Toarcea.

Printre cei care vor urca pe scena amplasată în Piaţa Sfatului, alături de Veta Biriş, sunt Orchestra Ţara Bârsei, ansamblul de dansuri Magura Codlei şi soliştii Raluca Gociman, Georgiana Ceacaru şi Marius Canganu.

Bugetul total alocat pentru sărbătorile de iarnă în Braşov, Crăciun şi Revelion, a fost de 250.000 de lei, aproximativ jumătate din fondurile alocate în 2010. În acest buget au fost cuprinse şi cheltuielile pentru iluminatul public şi ornatul brazilor de Crăciun din Centrul vechi şi din cartiere, potrivit sursei citate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel