Brăila: Un tânăr a dispărut în apele Dunării

Brăila: Un tânăr a dispărut în apele Dunării
Brăila: Un tânăr a dispărut în apele Dunării

Un tânăr de 28 de ani este căutat în apele Dunării, după ce dispariţia sa a fost anunţată prin apel la 112, potrivit informaţiilor remise duminică de IPJ Brăila.

Autor: Alexandra Dinu

Poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Brăila au fost sesizaţi, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre faptul că, în dreptul Bazei Nautice Brăila, un tânăr a intrat şi a dispărut în apa Fluviului Dunărea.

La  faţa locului s-au deplasat poliţiştii de la transporturi şi tehnicianul criminalist din cadrul Poliţiei Municipiului, care au efectuat verificări şi au stabilit că victima se numeşte Marian S., are 28 de ani şi este domiciliat în municipiul Brăila, informează Agerpres.

Din primele cercetări se pare că tânărul şi-a lăsat bunurile personale pe mal, a intrat îmbrăcat în apă şi s-a scufundat voluntar, fără a mai ieşi la suprafaţă.

Cel căutat are o înălţime de 1,75 metri, greutate 65-70 kg, păr şaten, tuns scurt, ochi căprui. În momentul dispariţiei era îmbrăcat într-un tricou cu mânecă scurtă, de culoare verde închis, pantaloni trening negri, având o dungă albă laterală, confecţionaţi din fâş. Poliţiştii continuă cercetările pentru găsirea celui dispărut.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel