Bogdan Ioan - VOCEA ROMÂNIEI. Controversă pe Facebook - video

Vocea României / Foto Facebook
Vocea României / Foto Facebook

Bogdan Ioan este finalistul emisiunii „Vocea României” din echipa lui Smiley.

VOCEA ROMÂNIEI FINALĂ, 14 decembrie 2018. Bogdan Ioan, în vârstă de 28 de ani, a făcut furori cu piesa „Eath Song" a lui Michael Jackson. El a reușit să întoarcă rapid scaunele celor patru jurați de la „Vocea României”, care, fascinați de prestația sa, l-au pus să interpreteze melodia din nou. A impresionat și la dueluri, fiind ales de Smiley să meargă în etapa următoare. A ajuns printre finaliști. Cu toate acestea, mai mulţi fani ai emisiunii „Vocea României" s-au declarat dezamăgiţi de această alegere. Decizia telespectatorilor privind finalistul lui Smiley a stârnit reacţii dure pe pagina de Facebook a emisiunii, mulţi fiind de părere că Vitalie Maciunschi ar fi meritat să ajungă în finală.

VOCEA ROMÂNIEI FINALĂ, 14 decembrie 2018. „Sunt profund dezamăgită, Vitalie este cu mult peste Bogdan”, „Aproape 1% din cât poate Vitalie", „Smiley ar trebui să știe că Bogdan nu a fost bine deloc”, „Îmi pare rău, dar Vitalie este cu mult mai mult peste vocea lui Bogdan", „Felicitări, Vitalie.... Eşti de departe cel mai bun. Îmi pare rău... Dar ţara asta nu te merită”, „Rușine celor care au votat pe Bogdan, ați "împins" în finală un inapt fără de voce, totodată eliminând din concurs pe probabil cel mai puternic concurent de la acest concurs” - sunt câteva dintre mesajele celor care au fost revoltaţi de decizie.

VOCEA ROMÂNIEI FINALĂ, 14 decembrie 2018. Vineri seară, de la ora 20.30, cei patru finaliști ai sezonului 8 „Vocea României” vor prezenta câte trei momente de neuitat: unul singuri, unul cu antrenorul și încă unul alături de un invitat special. Alma Boiangiu va cânta împreună cu Ovidiu Anton, Dora Gaitanovici îi va avea invitați pe solistul și pe trompetistul trupei Zdob și Zdub, Roman și Valeriu, Mădălina Coca îl va avea alături de ea pe Nicolae Furdui Iancu, iar Bogdan Ioan va cânta cu Feli.

 

VEZI ȘI: Finaliști Vocea României. SCANDAL pe Facebook: Rușine! Smiley, tocmai ai pierdut!

VEZI ȘI: Vocea României. Radu Buzăianu, comentariu despre Irina Rimes

VIDEO


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel