Bobby Brown, dat afară de la funeraliile lui Whitney Houston

r-kelly
r-kelly

Funeraliile lui Whitney Houston nu au fost lipsite de scandal. Familia artistei a fost șocată când Bobby Brown, fostul soț ar artistei, a sosit la funeraliile acesteia însoțit de logodnica sa, motiv pentru care nu  i-au dat voie să intre în biserica unde a avut loc ceremonia de înmormântare.

Whitney Houston şi Bobby Brown au fost căsătoriți timp de 14 ani, iar mariajul lor tumultos a făcut obiectul unor lungi discuții.

Dorind să participe la funeraliile fostei sale soții, Bobby Brown a obținut permisiunea să vină însoțit de două persoane, dar situația a luat o întorsătură urâtă.

Potrivit presei americane, acestuia i-a fost refuzată prezenţa la funeralii, din cauză că a venit însoţit de logodnica sa, Alicia Etheridge. Cei doi făceau parte dintre-un anturaj de nouă persoane, care dorea să stea în capelă în secţiunea rezervată familiei, fapt pentru care familia divei i-au rugat să părăsească biserica.

Martorii spun că Bobby Brown era vizibil supărat, mai ales pentru că nu a fost aşezat lângă fiica sa şi a lui Whitney, Bobbi Kristina, dar a respectat dorinţa familiei, plecând la doar câteva minute de la începutul ceremoniei.

Ca dovadă a conflictului, reverendul Al Sharpton a scris pe Twitter despre momentul în care a încercat să-l calmeze pe Brown. "Sunt la funeraliile lui Whitney. Am vorbit cu Bobby Brown şi am încercat să-l calmez pentru a nu deranja ceremonia. Astăzi totul ar trebui să fie despre Whitney", a notat reverendul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel