BMW recheamă în service 23 de modele

Filiala germană a BMW din Coreea de Sud recheamă 23 de modele după ce au fost constatate defecțiuni în ceea ce privește dispozitivul de control al emisiilor.

BMW Coreea a început voluntar rechemarea în data de 12 octombrie pentru două modele defecte pe benzină și 21 de modele diesel pentru probleme detectate la dispozitivul de recirculare a gazelor de eșapament și a altor echipamente, conform Ministerului Mediului, scrie realitateatv.net

Operațiunea de rechemare afectează 11.548 de vehicule, incluzând modelul BMW 520d, care a fost cel mai vândut produs importat din Coreea de Sud de la începutul anului, conform agerpres. Circa 4.400 de unități ale modelului au fost vândute de la începutul anului și până în septembrie, conform Asociației Distribuitorilor și Importatorilor de Autoturisme din Coreea de Sud.

Producătorul de mașini a contactat clienții individual și i-a notificat în ceea ce privește rechemarea.

Conform Ministerului, vânzările Ford Focus 1.5 au fost interzise de la finalul lunii trecute și a fost solicitată o rechemare, având în vedere că producătorul de mașini nu a reușit să îndeplinească standardul de emisii al țării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel