Blue Air a introdus Orarul de iarna. Vezi de la ce prețuri pleacă biletele

racaru
racaru

Compania Blue Air a dat startul programului de iarnă, cu prețuri  pentru toate destinațiile europene din portofoliu. Pentru a beneficia de cele mai bune tarife, pasagerii Blue Air își pot planifica deja zborurile din perioada 27 octombrie 2013 – 29 martie 2014. Biletele de avion sunt disponibile la prețuri începand de la 19,99 euro/segment de zbor, unde taxele de aeroport sunt incluse.  Aeronavele Blue Air operează în prezent 27 de destinații europene, cu plecări din București, Bacau și Sibiu.

 „Orarul de iarna 2013-2014 a fost special creat pentru a raspunde intocmai nevoilor de calatorie ale pasagerilor nostri. Din acest motiv, am marit numarul frecventelor pentru Roma, Bruxelles, Catania si Napoli, comparativ cu aceeasi perioada 2012-2013. Echipa Blue Air lucreaza continuu in vederea identificarii de solutii smart, pentru a oferi cat mai multe alternative de calatorie care sa corespunda exigentelor clientilor. Fie ca discutam despre destinatii de business, leisure sau VFR (Visiting Friends and Relatives), toti pasagerii isi pot achizitiona acum, atat bilete pentru concediul din aceasta vara, cat si pentru cel din iarna 2014”, a declarat dl Gheorghe Racaru, Director General Blue Air.

 Lista completa a oraselor introduse la vanzare pentru Orarul de iarna 2013-2014 se regaseste pe website-ul companiei, www.blueairweb.com, iar biletele de avion se pot achizitiona direct de pe website, sunand la Call Center (non stop: 1499 sau la 0374.281.841 - numai pentru rezervari) ori la una dintre agentiile partenere Blue Air.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel