Black Friday 2012 - Vezi aici ce magazine oferă reduceri

Black Friday este ziua în care magazinele din România promit reduceri substanțiale, unele ajungând și la 50%. La Domo sau F64 clienții vor putea beneficia de promoții o perioadă mai lungă, iar la magazine precum eMAG sau Altex, doritorii vor putea achiziționa produse la prețuri mai mici doar vineri, 23 noiembrie.

Magazinul online eMAG oferă vineri reduceri la peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice sau IT. Clienţii pot beneficia de aceste reduceri începând cu ora cinci dimineaţa când vor putea achiziţiona frigidere, maşini de spălat, camere foto, computere, laptopuri, televizioare LED sau 3D mai ieftine cu până la 50%. Altex, care participă el la ediția din 2012, va oferi la reducere laptopuri, televizoare, electronice şi electrocasnice, după cum a anunţat compania pe site-ul oficial, scrie gândul.info.

Liderul de pe piață a echipamentelor foto din România, magazinul F64, a anunțat reduceri de până la 50% pentru aparatele foto din categoria compactelor, dar și pentru DSL-uri și aparate profesionale hish-end. Campania BLACK FRIDAY 2012 la F64 Studio va începe vineri, 23 noiembrie, ora 00:00 şi se va prelungi şi în week-end, până duminică, 25 noiembrie, ora 23:59. Reprezentanţii companiei se aşteaptă la o dublare a vânzărilor. Retailerul Domo garantează prouse la reducere în toate magazinele din țară, în perioada 19-23 noiembrie. Veți putea profita de reduceri și online, la magazinele Evomag și Photosetup.

Black Friday este denumirea zilei de vineri de după sărbătoarea americană numită Ziua Recunoștinței şi ziua în care începe oficial sezonul cumpărăturilor de Crăciun în SUA. În 2012, ziua marilor reduceri este vineri, 23 noiembrie. În România, unii retaileri s-au inspirat din conceptul american şi oferă reduceri foarte mari clienților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel