Big-bandul Ducelui Ellington revine în România, pe 10 noiembrie

Big-bandul Ducelui Ellington revine în România, pe 10 noiembrie
Big-bandul Ducelui Ellington revine în România, pe 10 noiembrie

Celebrul big-band Duke Ellington Orchestra revine în România pe 10 noiembrie, într-un concert special la Sala Palatului din Capitală. Sub bagheta lui Paul Mercer, nepotul marelui Duke, orchestra a preluat moștenirea muzicală a lui Ellington și concertează de peste 8 ani în formulă actuală, pe toate continentele globului, ducând mai departe tradiția „Ducelui”. Concertul începe de la ora 20.30, iar accesul este permis de la ora 19.30.

Cu peste 20.000 de reprezentații în întreaga lume, Duke Ellington Orchestraa cucerit inimile publicului iubitor de jazz și aprecierea criticii muzicale din lumea întreagă. Înființată în 1923, trupa și-a primit numele de la întemeietorul său, celebrul pianist și dirijor Duke Ellington, supranumit ducele jazz-ului, câștigător a 13 premii Grammy. Formula actuală a orchestrei cuprinde 16 muzicieni, atât tineri interpreți, cât și veterani ai vechii trupe conduse de Duke Ellington, toți tehnicieni de excepție. Repertoriul original elaborat va oferi audienței ocazia de a admira abilitățile creative nelimitate ale interpretilor.

Biletele, la prețuri de 100, 140 și 180 lei pot fi achiziționate începând de astăzi, 10 octombrie, prin rețeaua Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Cărturești și Humanitas și prin intermediul site-uluiwww.eventim.ro. Tichetele pot fi achiziționate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascar Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel