Biblia lui Elvis Presley, vândută la o licitație în Marea Britanie

elvis
elvis

O  Biblie care i-a aparținut lui Elvis Presley a fost vândută la o licitație din Masrea Britanie contra sumei de 59. 000 de lire sterline. Biblia a fost primită de star la primul Crăciun petrecut în casa sa din Graceland, în 1957 de la  unchiul său Vester şi mătuşa Clettes. Are 1600 de pagini și conţine însemnări  făcute de Presley, care a murit la 16 august 1977, la vârsta de  42 de ani.

Cartea  a fost vândută la o licitaţie din Greater Manchester pentru suma de 59. 000 de lire sterline. Biblia a fost unul din cele peste 100 de obiecte care au aparţinut lui Elvis Presley scoase la vânzare. La licitație au participat oameni din toată lumea:unii au fost prezenți fizic la licitație ,alții au licitat online și la telefon.

Cel care a câștigat licitația a fost un american stabilit în Marea Britanie care a particpat prin telefon și care a mai avut încă doi rivali.Acesta nu a dorit să fie identificat.

O altă piesă care a aparținut lui Elvis a fost o pereche de pantaloni nespălaţi ai cântăreţului scoşi la vânzare de casa de licitaţii Omega din Stockport.Pantalonii nu au fost vânduți  pentru că sumele licitate nu au atins preţul de rezervă. Sumele licitate pentru pantaloni au ajuns la 5.000 de lire sterline, în timp ce preţul de rezervă a fost  fixat la 7.000 de lire sterline.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel