Bianca Drăguşanu, atac direct la Stela Popescu şi Alexandru Arşinel

Bianca_Dragusanu
Bianca_Dragusanu

Bianca Drăguşanu susţine că Stela Popescu şi Alexandru Arşinel sunt deranjaţi de faptul că este în topul vedetelor cu succes din România, după ce actorii au avut de comentat la adresa influenţei pe care roşcata o are asupra generaţiei tinere. Drăguşanu nu s-a lăsat mai prejos şi a lansat un atac direct la adresa celor doi pe care i-a numit invidioşi pe succesul ei.

"Dacă şcoala şi părinţii îşi fac bine datoria, modele în viaţă precum Bianca Draguşanu nu vor mai exista!", a declarat Alexandru Arşinel.

La rândul ei, Stela Popescu a adăugat ironic.  „Pe ea n-aş jigni-o, e problema ei şi a celor ce o folosesc pentru rating. Aceste vedete moderne sunt exemple de frumuseţe sau de curaj de a se tuna pentru a se face şi mai frumoase".

În replică, Bianca Draguşanu susţine că actorii se simt complexaţi de succesul pe care îl are ea la public. „Probabil îi deranjează că nu mai sunt ei în topul celor mai populare vedete. Dar de ce spun asta? Pentru că eu am ajuns la o forma fizică de invidiat? Pentru că citesc şi sunt capabila să ţin o conversaţie despre absolut orice subiect? Pentru că mă descurc singură şi sunt independentă? Pentru că nu mă întreţine niciun bărbat?", a declarat Bianca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel