Bianca "Bravo, ai stil!" finala. Raluca Bădulescu A RĂBUFNIT din cauza votului

Raluca Badulescu
Raluca Badulescu

În finala "Bravo, ai stil!", Raluca Bădulescu a avut un schimb de replici cu Iulia Albu din cauza Biancăi. Dialogul a avut loc cu puțin timp înainte ca această concurentă să fie eliminată.

Iulia Albu a spus: "Bianca este o concurentă puternică". În acel moment, Raluca Bădulescu a intervenit și a zis: "Iertați-mă că am o discuție în contradictoriu chiar în finală, dar nu o consider pe Bianca o concurentă puternică. Este aici doar pentru este foarte votată. În rest... mie nu mi-a dovedit nicio urmă de stil. O spun cu mâna pe suflet!". După aceste cuvinte, jurata a fost îndelung aplaudată.

Bianca s-a apărat și spus: "Am fost singură împotriva tuturor! Am avut un singur stilist, dar înainte să fiu eliminată. Sunt mândră de mine că sunt aici pe barba mea!".

Raluca Bădulescu a adăugat: "Tu ești aici din alt motiv. Pur și simplu este o mașinărie de vot!".

Răzvan Ciobanu a intervenit și a zis: "Bianca, inclusiv, în acest moment, ne minți! Nu ai avut un singur stilist până să fii eliminată. Știu foarte bine că ai avut un stilist până săptămâna trecută. Ai avut!". Bianca nu a recunoscut acest lucru. În orice caz, concurenta a fost eliminată la "Bravo, ai stil!".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel