Beyoncé va avea o fetiţă!

beyonce gravida
beyonce gravida

Este oficial: Beyoncé va avea o fetiţă! Micuţa va fi primul copil al cuplului Beyoncé-Jay-Z, iar prietenii lor apropiaţi susţin că, în momentul în care a aflat că va avea o fetiţă, cântăreaţa a fost cu adevărat emoţionată – poate din cauza faptului că îşi doreşte enorm de mult ca relaţia cu fiica sa să fie la fel de apropiată şi de plăcută ca cea pe care ea o are cu mama sa, Tina.

Autor: Mădălina Ion
beyonce gravidaDe când a aflat că va avea o fetiţă, Beyoncé a fost extrem de ocupată cumpărând hăinuţe şi jucării. Un prieten al cântăreţei a declarat pentru revista „American’s In Touch” că „familia ei se teme că nu va mai găsi nimic de cumpărat pentru petrecerea ce va fi dată în cinstea mămicii în luna decembrie”.
Recent Beyoncé a declarat că sarcina ei merge foarte bine. „Totul merge foarte bine! Sunt foarte fericită din toate punctele de vedere în acest moment. Nu sunt deloc emoţionată pentru că ştiu că totul se întâmplă la momentul potrivit. Chiar cred că m-am căsătorit la momentrul potrivit, iar acum aştept un copil la momentul potrivit. Simt că nu ne-am grăbit deloc şi că abia de acum încolo începem să fim binecuvântaţi pentru toate într-un mod cât se poate de firesc”, a spus artista.
La numai 30 de ani, Beyoncé are întreaga lume la picioare - ea are în palmares 16 premii Grammy. În anul 2002, Beyoncé s-a căsătorit cu Jay-Z, iar împreună formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood. De altfel, cei doi s-au clasat anul acesta pe locul doi în topul celor mai bogate cupluri de la Hollywood, top realizat de revista Forbes. Aşadar, putem fi siguri că bebele, care este aşteptat în primăvara anului viitor, nu va duce lipsă de nimic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel