Beyonce, ofertată cu 500 de milioane de dolari pentru a fi jurat la X Factor

Surse din apropiera lui Simon Cowell, proprietarul mărcii "X Factor”, afirmă că după concedierea Paulei Abdul din jurizarea spectacolului, locul rămas vacant va fi ocupat de Beyonce. Potrivit zvonurilor, oferta din partea lui Simon Cowell se ridică la uimitoarea sumă de 500 de milioane de dolari pentru ca Beyonce să se numere printre jurați, informează Huffingtonpost.com.

Deși suma vehiculată pentru onorariul lui Beyonce este surprinzătoare, există zvonuri, potrivit cărora pentru postul din juriu ar mai fi vizate Perez Hilton și Mariah Carey.

Ce se cere de la noul jurat este mai multă asprime în jurizare, blândețea nefiind aprobată pentru un astfel de concurs. De fapt, acest lucru i s-a imputat și fostului judecător, Paula Abdul, principalul motiv pentru care a fost îndepărtată din juriu.

Chiar dacă Beyonce nu pare genul de persoană dură, ea ar contribui, prin popularitatea de care se bucură, la creșterea audienţa emisiunii şi ar putea să aibă, în acelaşi timp, mult mai bine grijă de fetiţa ei abia născută, decât dacă ar pleca în turnee.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel