Beverly Hills-ul Moscovei: Vilă senzațională, scoasă la vânzare. Cum arată și care este prețul cerut

O proprietate somptuoasă, aflată în Beverly Hills-ul Moscovei, la Rubliovka, a fost scoasă la vânzare, prețul cerut fiind de 70 de milioane de lire sterline, mobila fiind inclusă în preț.

 

Rublyovka este numele neoficial al unui cartier rezidențial din vestul Moscovei, preferat de cei mai bogați oligarhi ruși, iar apariția uneia dintre cele mai luxoase și extravagante vile de aici pe piața imobiliară este, probabil, un semn al crizei cu care se confruntă super-bogații din Rusia, pe fondul deprecierii rublei, scrie Daily Mail.

Prețul cerut de proprietarul a cărei identitate nu a fost dezvăluită este de 105 milioane de dolari (70 milioane de lire sterline), fiind doar a treia în topul celor mai scumpe de pe piața imobiliară din Moscova, celelalte două fiind scoase la vânzare pentru 85 de milioane de lire sterline, respectiv 98 de milioane de lire sterline.

Vila, un adevărat palat de altfel, are în componență nouă dormitoare, două piscine, spa, iar pentru decorare și mobilare nu s-a făcut rabat la cheltuieli. Candelabre scumpe, mobilier bogat ornamentat realizat exclusiv la comandă din stejar masiv și mahon, cantități mari de aur decorativ, sunt doar câteva elemente pentru care agenții imobiliari descriu proprietatea ca fiind "în stilul moșiilor de țară ale aristocrației europene".

International Realty Sotheby, firma imobiliară care se ocupă de vânzare, o descrie astfel: "Interioarele amintesc de palatele baroce. Camerele au o mulţime de aur, piatră naturală şi lemn preţios. În unele camere podelele sunt realizate din marmură naturală, iar sala de biliard şi biblioteca sunt din stejar masiv şi mahon".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel