Best Film Fest, între 28 ianuarie şi 3 februarie, la Bucureşti

[] []

04 ian 2011 / 15:32
Salveaza PDF Comentarii
pelicula film
pelicula film

Best Film Fest, un festival în cadrul căruia sunt premiate cele mai bune filme şi sunt recompensaţi cei mai buni actori prezentaţi pe marile ecrane româneşti în anul precedent, va avea loc, între 28 ianuarie şi 3 februarie, la Cinema Studio din Capitală, informează organizatorii.

Cele mai bune filme din 2010, în opinia criticilor de film şi a presei de specialitate din România, vor fi premiate pe 28 ianuarie, la Cinema Studio din Capitală, în cadrul unei gale la care vor fi invitate aproximativ 300 de personalităţi din cinema, sport şi afaceri, informează Mediafax.

Pentru prima dată, anul acesta, evenimentul se va desfăşura pe o perioadă de trei săptămâni, în trei oraşe: Bucureşti (28 ianuarie - 3 februarie), Vaslui (4 - 10 februarie) şi Râmnicu Vâlcea (11 - 17 februarie).

În cadrul galei vor fi prezentate topurile anului 2010 şi vor fi înmânate trofeele pentru cel mai bun film care a rulat în România anul trecut, cel mai bun film european care a rulat în România în 2010, cel mai bun film românesc al anului în 2010, cea mai bună actriţă într-un film românesc în 2010, cel mai bun actor într-un film românesc în 2010 şi cel mai bun regizor român în 2010.

Vor mai fi acordate trofee pentru filmul românesc cu cele mai mari încasări în România în 2010 şi filmul cu cele mai mari încasări în România în 2010.

Best Film Fest a ajuns la cea de-a 11-a ediţie şi este un eveniment anual realizat de Asociaţia Film România în colaborare cu Asociaţia Criticilor de Film din România, din cadrul Uniunii Cineaştilor, şi www.videofil.ro, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei şi al distribuitorilor de film.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24