Berea te menține puternic la bătrânețe

bere
bere

O nouă descoperire a fost făcută de experții japonezi: berea te poate menține puternic pentru că are în componență un ingredient care previne mușchii să se atrofieze.

S-a descoperit că hameiul folosit în bere conține un flavonoid care ajută la protejarea musculaturii în urma unui studiu pe șoareci imobilizați. Când rozătoarelor li s-au dat furaje care conțineau compusul respectiv, nivelul musculaturii lor a crescut. Din păcate însă, berea conține o cantitate mică din acest compus și ar trebui consumate până la 150 de halbe pe zi.

Deși are multe calorii, berea nu oferă alte beneficii de sănătate. Băutura conține o serie de antioxidanți naturali și vitamine care pot ajuta la prevenirea bolilor de inimă. Berea neagră tine să fie mai bună pentru că are în componență mai mult fier mineral esențial și mai mulți antioxidanți decât soiurile mai ușoare.

Echipa care a condus studiul speră să aplice constatările sale pentru a crea o nouă băutură care să împiedice oamenii să ajungă invalizi la bătrânețe.

Rezultatele descoperite nu înseamnă că cineva ar trebui să ajungă la cel mai apropiat bar și să se apuce de băut. 150 de halbe de bere ar duce inevitabil la o moarte sigură cu intoxicație cu alcool.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel