Urmărește emisiunea live


Bendeac, iUmor, nervos: Devenim un experiment pentru acest post TV-video

Mihai Bendeac și-a ieșit din minți la Antena 1. 

Juratul s-a enervat din cauza unui concurent care nu avea deloc umor. Marius Rus, un ardelean veritabil, a reuşit că îl exaspereze pe Mihai Bendeac.

"Doamne ajută! Numele meu este Rus Marius şi vreau să vă prezint primul meu număr de stand up", iar de aici s-a dezlănţuit nebunia. 

[citeste si]

"Mă simt îngrozitor pentru că am senzația că noi trei aici devenim un experiment pentru acest post de televiziune pentru că ajung în fața noastră tot felul de oameni ca tine. Iartă-mă, poate ești un tip de bun simț, dar este clar că nu există niciun fel de preselecție dacă Cheloo ți-a spus, la un show de umor, să zici ceva legat de o baie dintr-un tren și tu ai început o chestie pastorală.

Ați înnebunit? Nu aveți măcar o discuție, la preselecții, cu oamenii care vin aici pentru a înțelege că nu au nicio legătură cu fenomenul? Nu mai pot să văd astfel de chestii. Dacă mai există astfel de chestii azi sau în zilele viitoare, eu am părăsit această masă a juriului, mă întorc, votez, îmi fac treaba și atât. Pot să întrerupt filmările pentru că fac atac cerebral. Mi-e că acest rahat de emisiune să nu mă răcorească de tot, adică să mă lase rece la propriu. Noroc meu că nu am cu ce să mă omor. Când l-am auzit zicând 'Doamne ajută' mi-a plesnit splina în mine", a spus Mihai Bendeac la iUmor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel