Becali, după victoria FCSB contra CFR: Îmi cer iertare! A șters toate suspiciunile de pe umerii lui! - Video

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, în deplasare, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. 

Gigi Becali a făcut mai multe declarații după victoria extrem de importantă obținută la Cluj. Finanțatorul FCSB l-a felicitat pe arbitrul Istvan Kovacs pentru prestația avută.

"Vreau să-mi cer iertare! Îi cer iertare lui Kovacs, este un arbitru mare! Era mare, dar acum a demonstrat că este și corect. A șters toate suspiciunile de pe umerii lui. Era un meci esențial pentru viitorul lui, care va fi strălucit. Viitorul lui în România. Nu mai poate spune nimeni că nu e drept. A demonstrat asta aseară. Toți avem păcate, dar trebuie să scăpăm de haina veche.

Chiar dacă, pentru mine, a avut păcate, el le-a șters pe toate. Demn, corect, foarte vigilent, foarte profesionist. De aseară, orice ar face, eu nu mai scot o vorbuliță. A dat examenul de doctorat. E doctor în fața mea Kovacs, nu mai scot nicio vorbă. Boateng a meritat un galben. Și Crețu a făcut un fault, dar a dat invers. Nici el nu e Dumnezeu să le vadă pe toate, e corect și drept.", a declarat Gigi Becali, la Pro Arena, potrivit Digi Sport.

De asemenea, Gigi Becali a anunțat că FCSB ar putea juca în Ghencea meciurile de acasă, noua arenă unde evoluează acum Steaua din Liga a doua.

„Dacă va fi cazul și va fi nevoie să jucăm în Ghencea, eu vă spun că o să jucăm în Ghencea. Că nu poate să facă Talpan și cu Vasile și cu Ionică ce vor cu banii țării. Dacă e folositor să joc în țara mea pe stadionul ăla o să joc. Nu mă interesează dacă huiduie. Să huiduie cât vor. Pe mine mă interesează să joc în țara mea”, a spus Gigi Becali.

În ceea ce privește promovarea Stelei din Liga a doua, Gigi Becali crede că echipa antrenată de Daniel Oprița are o misiune grea.

„Să joace în Liga 1, e posibil, dar nu o să joace în cupele europene, că nu îi lasă FIFA și UEFA. Dar să promoveze ei...când promovează, la «Sfântul Așteaptă»?”, a mai spus Gigi Becali.

VIDEO

Ce a spus Becali înainte de meci despre delegarea arbitrului Istvan Kovacs

"Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League! 

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru.”, a declarat Gigi Becali. Vezi articolul inițial aici!

Vezi și CFR - FCSB, victorie uriașă pentru echipa lui Becali. Ce nu s-a văzut la TV - Galerie foto EXCLUSIV

Unicul gol al partidei a fost înscris de Octavian Popescu (74), cu un şut de la circa 25 de metri, deviat de fundaşul Daniel Graovac.

După această victorie clară, deși nu o arată și scorul, FCSB a relansat lupta pentru titlu. CFR mai are acum doar două puncte avans faţă de echipa finanțată de Gigi Becali în clasamentul Ligii 1.

De asemenea, CFR a jucat mai bine de o repriză în zece oameni, fundaşul Mateo Susic a fost eliminat în minutul 43 pentru un fault dur la Darius Olaru, care nu a mai putut continua jocul și a ajuns direct la spital.

FCSB a avut mult mai multe ocazii de gol. De menționat este faptul că CFR a tras primul său şut pe poartă în prelungirile partidei, în min. 90+3, când putea egala. Vezi aici o galerie foto din timpul partidei și de la final, cu bucuria roș-albaștrilor în fața propriilor suporteri!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel