Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de derby: „Asta o să-l întreb după meci!”. Cum a răspuns arbitrul

Gigi Becali/ foto captură video Trinitas
Gigi Becali/ foto captură video Trinitas

CFR Cluj și FCSB se vor înfrunta duminică, de la ora 20:30, într-un meci care poate fi decisiv pentru câștigarea titlului.

Deși CFR-știi sunt lideri în momentul de față, la cinci puncte distanță de FCSB, echipa lui Gigi Becali poate spera la titlu dacă o învinge acum pe prima clasată.

Pentru partida de la Cluj, CCA l-a delegat pe Istvan Kovacs.

Ce spune Gigi Becali despre delegarea lui Istvan Kovacs

"Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru.”, a declarat Gigi Becali, potrivit AS.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel