Urmărește emisiunea live


Bebeluşul cuplului Elton John - David Furnish va fi supus unui test de paternitate

Elton John - David Furnish
Elton John - David Furnish

Fiul cuplului britanic Elton John - David Furnish, Zachary, va fi supus unui test de paternitate, pentru ca medicii să poate afla care este tatăl biologic al copilului.

„Zachary trebuie să ştie (cine este tatăl său biologic, n.r.) pentru dosarul său medical. Dacă se va dovedi că tatăl este David, voi fi foarte mândru pentru el. De fapt, pentru mine nu contează prea mult - şi nici pentru David“, a declarat starul britanic, citat de Mediafax.

Elton John şi partenerul său de viaţă, David Furnish, au devenit părinţii unui băieţel, Zachary, născut de o mamă surogat în prima zi de Crăciun a anului trecut, informează express.co.uk.

Cântăreţul britanic şi partenerul său de viaţă au declarat într-un interviu recent că nu ştiu cine este tatăl biologic al bebeluşului lor, acesta fiind conceput cu ajutorul unei tehnici care implică "amestecarea eşantioanelor de spermă" provenind de la doi donatori. Acest eşantion amestecat este utilizat apoi pentru a fecunda un ovul ales în prealabil de viitorii părinţi. Procedura este interzisă în Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel