BATERIA EXTERNĂ, cel mai în trend gadget pentru smartphone

Bateria externă a devenit tot mai populară odată cu dezvoltarea tehnologiei şi apariţia telefoanelor inteligente.

Motivul pentru care bateriile externe au luat amploare se datorează, în mare parte, faptului că smartphone-urile, înzestrate cu aplicaţii multiple şi dezvoltarea Internetului mobil duc la un consum mare al bateriei. În plus, acumulatorii portabili sunt utili pentru ca nu mai depinzi de priză, iar micile dimensiuni le fac să încapă în buzunar.

Oferta tot mai bogată de baterii externe a crescut şi mai mult competitivitatea în rândul producătorilor. În funcţie de amperaj, pretul acestora variaza între 39 şi 400 de lei. Mai mult decât atât, nevoia de a fi tot timpul conectat cu ce se întâmplă în mediul online, a dus la apariţia de baterii externe ce încarcă laptopul sau tabletele. În plus, tehnologia folosită pentru crearea acestora a evoluat considerabil de la an la an, iar pe piaţă au apărut şi baterii externe care se încarcă folosind energie solară.

Ce este o baterie externă

Ca formă, dimensiune şi structură, bateria externă se aseamănă izbitor cu hardurile externe ale unui calculator, iar greutatea lor variază în funcţie de capacitatea pe care o au şi opţiunile pe care le oferă – există şi baterii externe la care se pot încărca, în acelaşi timp, chiar şi două telefoane. Cu cât capacitatea acesteia este mai mare, cu atât oferă multiple opţiuni de încărcare. Spre exemplu, o baterie de 2500 mAh permite încărcarea full a telefonului o data.

Cum aleg o baterie externa?

În primul rând, evaluând necesităţile tale. Abia apoi trebuie să te mai uiţi şi la preţ. Un exemplu concret poate fi acela că ai un smartphone cu o baterie de 1200mAh şi tu vrei să îţi cumperi o baterie externă de doar 800mAh. Un calcul simplu îţi arată că niciodată bateria nu va fi complet încărcată şi, mai mult, chiar o poţi deteriora. De aceea este foarte important ca în alegerea unei baterii externe să ţii cont, în special, de nevoile telefonului tău.

[citeste si]

Apoi să evaluezi numărul de conectori. Cu cât este mai mare şi mai diversificat, cu atât vei putea conecta mai multe dispozitive simultan şi o varietate mai mare de produse high-tech.

Portabilitatea este o altă calitate de care trebuie să ţii cont. Cu cât bateria externă cântăreşte mai puţin şi este de mici dimensiuni, cu atât va fi mai uşor de transportat.

Nu uita că bateria externă trebuie să fie compatibilă cu telefonul/tableta/mp3 player-ul tău, atât din punct de vedere al voltajului, cât şi al amperajului.

GadgetWorld, cel mai mare magazin online de gadgeturi cadou pentru EL, EA sau corporate, îţi oferă baterii externe fiabile, de calitate, la cel mai mic preţ. Cu diferite forme şi mărimi, bateriile externe Gadget World sunt cea mai bună alternativă care prelungesc durata de viaţă a telefonului /tabletei /laptopului/ mp3 player-ul tău.

Un model unic este bateria externă tip breloc care, pentru doar 39 de lei, ai garantat 2600 de mAh ce îi redau viaţa telefonului tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel