Baschetbalistul Hardy Chauncey, înmormântat în oraşul Middletown din SUA. La Giurgiu s-a ţinut un moment de reculegere

chauncey-hardy
chauncey-hardy

Baschetbalistul american Chauncey Hardy decedat în urma unui traumatism cranio-cerebral sever suferit după o agresiune într-un club a fost înmormântat, miercuri, în oraşul Middletown (SUA), foştii colegi ai sportivului ţinând un moment de reculegere în sala de sport unde CSS Giurgiu disputa meciuri.

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Giurgiu, Elsa Joanta, a declarat că sportivul a fost înmormântat, miercuri, la ora 18.00 (ora României), în oraşul Middletown din SUA, scrie Mediafax.

La aceeaşi oră, în semn de respect faţă de memoria sportivului american, în sala de sport unde echipa CSS Giurgiu disputa partidele oficiale, conducerea clubului sportiv, foştii colegi ai lui Chauncey Hardy şi galeria au participat la un moment de reculegere.

"Vă informăm că miercuri, la ora 18.00, ora României, în oraşul Middletown din SUA are loc înhumarea baschetbalistului Chauncey Hardy, jucător al echipei de primă divizie CSS Giurgiu, decedat în urma traumatismului cranio-cerebral sever suferit în noaptea de 8 spre 9 octombrie, într-un club de noapte din Giurgiu", a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel