Bărbat din Alba anchetat, după ce a oferit 100 de lei pentru obţinerea unor bilete de tratament

Un bărbat din Alba este cercetat pentru dare de mită după ce a fost prins marţi în flagrant în timp ce oferea suma de 100 de lei unei angajate a Casei Judeţene de Pensii Alba pentru obţinerea unor bilete de tratament, potrivit unui comunicat al Direcţiei Generală Anticorupţie (DGA) - Serviciul Judeţean Anticorupţie (SJA) Alba.

'În fapt, la data de 08.08.2019, la I.P.J. Alba - S.I.C.E. a fost înregistrat denunţul unei angajate a Casei Judeţene de Pensii Alba, care a sesizat faptul că un cetăţean, cu ocazia depunerii unei solicitări privind acordarea unor bilete de tratament, a oferit acesteia suma de 100 lei. Denunţul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, care a dispus începerea urmăririi penale 'in rem' cu privire la comiterea infracţiunii de dare de mită', se arată în comunicat.

Ulterior, ofiţerii SJA Alba au fost delegaţi de procurorul de caz pentru efectuarea mai multor acte procedurale penale. Cu ocazia prinderii în flagrant, bărbatul a recunoscut marţi faptul că a dat suma de 100 de lei funcţionarei de la ghişeu pentru a-i fi repartizat un bilet de tratament. Acesta a fost condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, pentru cercetări privind comiterea infracţiunii de dare de mită. În cauză, suportul tehnic a fost asigurat de ofiţerii SJU Alba. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel