Băneasa Shopping City lansează PRIMUL POP-UP STORE CARITABIL PENTRU COPIII BOLNAVI DE CANCER

baneasa-shopping-city-lanseaza-primul-pop-up-store-caritabil-pentru-copiii-bolnavi-de-cancer
baneasa-shopping-city-lanseaza-primul-pop-up-store-caritabil-pentru-copiii-bolnavi-de-cancer

Începând cu 24 mai Băneasa Shopping City lansează pentru prima dată în România primul HOPE POP-UP STORE caritabil, pe 25 mai. Magazinul va fi deschis timp de o lună cu ajutorul unui număr impresionant de celebrităţi – designeri, actori, cântăreţi, pictori, scriitori, sportivi – care vor dona obiecte personale. Băneasa Shopping City va direcţiona întreaga sumă strânsă în urma comercializării acestor obiecte către Asociaţia P.A.V.E.L. şi copiii bolnavi de cancer din România.

„Nu trece nepăsător” - o campanie de sensibilizare a opiniei publice pentru ajutorarea copiilor cu afecţiuni oncologice. Un apel la numărul de telefon 0900.900.082 (numai din reţeaua Romtelecom) costă 2 euro, informează organizatorul.

Atunci când cancerul este a doua cauză de deces la copii în România şi peste 500 de copii primesc acest diagnostic în fiecare an, doar prin bunătate poţi să aduci speranţă. Băneasa Shopping City se alătură campaniei pentru ajutorarea copiilor cu afecţiuni oncologice iniţiată de Asociaţia P.A.V.E.L. – „Nu trece nepăsător!” - şi lansează, timp de o lună, primul hope pop-up store caritabil din România.

HOPE POP-UP STORE este un magazin conceptual, deschis în Băneasa Shopping City în cadrul căruia vor fi puse în vânzare, în exclusivitate, obiecte personale ale celebrităţilor donate de acestea – de la articole vestimentare, accesorii până la piese de colecţie.

„Este pentru prima dată în România când speranţa ia forma unui pop-up store caritabil. Scopul creării acestuia a venit ca un gest firesc pentru sprijinirea Asociaţiei P.A.V.E.L. şi a copiilor bolnavi de cancer, dar mai ales, ne–am dorit să le aducem speranţa şi să determinăm oamenii să nu treacă nepăsători! Ne dorim ca HOPE POP-UP STORE să nu fie doar un simplu proiect punctual, ci să aducă mereu speranţă celor care au nevoie de ea!” a declarat Loredana Popa - Sales and Marketing Director Baneasa Shopping City.

Monica Bârlădeanu, Dorian Boguţă, Laura Cosoi, designerul Stephan Pelger, Smiley, Molecule F, Luana Ibaka, Dana Săvuică, Wilhelmina Arz, surorile Oana şi Catinca Roman, Alin Gălăţescu sunt o parte din cei care s-au alăturat proiectului şi au donat obiecte personale primului HOPE POP-UP STORE caritabil din România.

Şi pentru că este vorba despre un hope pop-up store conceptual, în acest proiect a fost implicat şi designerul Agnes Keszeg, care a creat grafica pentru întreaga campanie.

Sumele strânse vor fi direcţionate către Asociatia P.A.V.E.L., care sprijină copiii bolnavi de cancer prin asigurarea unui tratament adecvat şi a unei bune îngrijiri medicale.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2021 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: publicitate@dcnews.ro


cloudnxt2
YesMy