Banc cu Băsescu la poarta Raiului, la CNC al PDL

basescu
basescu

Un banc despre Traian Băsescu a circulat la ședința Consiliului Național de Conducere al PDL. Contextul bancului a fost că mulți erau contrariati de ce nu s-a putut negocia CNC a PDL în care Vasile Blaga a câștigat în fața Elenei Udrea. Bancul explică nepuțința unei negocieri cu tabăra Elenei Udrea, scrie pesurse.ro

Bancul este următorul: Într-o bună zi la poarta Raiului sosește Traian Basescu, președintele României, pentru a negocia  chestiuni politice. A fost întâmpinat de Sfântul Petru, care a început negocierile cu el. După ceasuri bune nu au ajuns la un consens.
Auzind zarva din curte Dumnezeu a scos capul pe geam și l-a întrebat pe Sfântul Petru ce se întâmplă? Sfantul i-a explicat că e cu unul Basescu cu care nu reușește să ajungă la un compromis. Dumnezeu i-a spus să îl lase pe președintele României să intre la el.
Băsescu a intrat la Dumnezeu și cum geamul rămăsese deschis Sfantul Petru îl auzea pe Dumnezeu cum îi răspundea președintelui României: "Așa... și cu asta sunt de acord, și cu cealaltă, și cu ailaltă, precum și cu ultima. Dar auzi măi Băsescule am și eu o întrebare - De ce în tot aranjamentul ăsta pomenit de tine eu trebuie sa fiu doar VICE?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel