Bălăceanca a rămas fără pază, din lipsă de fonduri

300306-nebun
300306-nebun

Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca nu mai are personal de supraveghere de la 1 mai, deoarece contractul dintre unitatea spitalicească și firma de pază a fost reziliat din lipsă de fonduri.

Cele 250 de persoane internate la Bălăceanca cu diverse afecțiuni psihice sunt păzite acum de personalul spitalului, după ce Consiliul Judeţean Ilfov, în administraţia căruia se află spitalul, a blocat fondurile alocate pe partea de administrativ.

"Din cauza unor blocaje de fonduri din partea Consiliului Judeţean Ilfov, contractul spitalului cu firma de pază a fost reziliat", a declarat pentru adevarul.ro, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătăţii, Oana Grigore.

Din cauza lipsei fondurilor, bugetul fiind contestat de către prefect, managerul spitalului, Laura Secureanu, a precizat pentru aceeaşi publicaţie că s-a impus o reorganizare a organigramei instituției şi că toată lumea se descurcă cum poate, având în vedere că "salariile nu s-au primit de luni de zile".

Situația este destul de îngrijorătoare atât pentru personalul medical, cât și pentru persoanele bolnave, dacă se ține seama de profilul psihologic al pacienților internați la Spitalul de Psihiatrie Bălăceanca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel