Băieți de oraș. Flick îi compune epitaful lui Malone

Flick Domnul Rimă
Flick Domnul Rimă

Episodul cinci al serialului ”Băieți de oraș”, difuzat miercuri seară, de la 21.15 la Antena 1, este unul cu foarte multe momente de neprevăzut, unul dintre ele fiind chiar accidentul grav și stupid pe care-l suferă Malone, personaj interpretat de Vlad Drăgulin. 

Protagoniștii serialului trec prin clipe de coșmar în momentul în care află de la medici că este posibil ca Malone să nu se mai trezească din comă, starea lui fiind una critică. Cei care suferă cel mai tare sunt Roby Roberto, interpretat de Mihai Bendeac și Gina Felea, iubita lui Malone, rol jucat de Anca Dinicu.

Și pentru că Malone și-a scris chiar și testamentul și una dintre dorințele sale a fost să fie înmormântat în Cimitirul Vesel de la Săpânța, prietenul său cel mai bun, Roby Roberto, a apelat la Flick Domnul Rimă pentru a-i scrie epitaful.

Renumit deja pentru felul unic în care compune versuri, Flick a răspuns afirmativ cererii și a compus versurile ce urmează să fie inscripționate pe crucea lui Malone. Și pentru că vorbim de o comedie, chiar și epitaful este unul plin de umor și ironie.

[citeste si]

Cum sună versurile compuse de Flick special pentru crucea lui Malone și cum vor reuși prietenii acestuia să treacă peste momentele de cumpănă, telespectatorii vor vedea în episodul cinci al serialului "Băieți de oraș", difuzat în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel