Avertismentul astrologului: 'Fiți prudenți!'. Ce ne așteaptă

Doar câteva zile ne mai despart de noul an, iar astrologul Lorina Corozan (Skat) ne spune ce ne așteaptă în perioada următoare.

Iată analiza Lorinei Corozan (Skat):

Săptămâna 28 decembrie 2015-3 ianuarie 2016 face trecerea de la un an la altul, iar astrele trimit mesaje cum ştiu ele mai bine şi mai bine. Deşi doi actori planetari schimbă semnul, eu cred că Mercur va reda totuşi complexitatea decorului din fundal pe lângă sosirea în Vărsător, unde nu va sta deocamdată prea mult, esenţa mesajului este, de fapt, relaţia cu Axa Destinului, legând clar trecutul de viitor.

Reluăm discuţii şi subiecte, clarificăm chestiuni de altădată, avem ceva de spus lumii înconjurătoare, ne folosim de experienţe pentru a merge mai departe, ştim să ne facem nu doar înţeleşi, ci chiar ne sunt acceptate ideile ori ne întâlnim cu persoane pe care nu le-am văzut de ceva vreme şi conversaţiile pe care le purtăm oferă indicii bune de aplicat şi altădată. Odată cu intrarea planetei în Vărsător devenim "mai deschişi la minte", abordăm tematici altfel decât am făcut-o în ultima vreme şi încercăm să ne debarasăm de tot ce simţim că ne constrânge....fiţi prudenţi cu aceste tendinţe pentru că, vă reamintesc, acuş-acuş Mercur retrogradează şi-o luăm de la capăt!

Venus trece în altă zodie căutând să îşi extindă potenţialul energetic prin explorarea unei lumi dincolo de cea apropiată nouă. Fiţi atenţi să nu exageraţi în cheltuieli, în schimb apreciaţi noile cunoştinţe de peste graniţă, variantele de a vă continua educaţia sau a vă largi orizontul cunoaşterii!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel