Augustin Viziru şi Ruby, soţ şi soţie. Totul a fost FILMAT

Ruby este de nerecunoscut în rol de proprietăreasă şi complet necruţătoare faţă de chiriaşii săi din comedia „Ghinionistul". Începând cu data de  decembrie, premiera filmului pe marile ecrane, îi va avea drept protagoniști pe Augustin Viziru, Ruby, Dorian Popa și mulți alții.

În noul film, Ruby îl are drept soţ pe Augustin Viziru, al cărui personaj se poate spune că nu este la fel de atent la business-ul familiei cum este Zizi, ba mai mult, demonstrează clar că interesul lui e în altă parte.

„Ghinionistul" reuneşte un număr impresionant de celebrităţi, alături de Ruby şi Augustin Viziru, care deşi nu au roluri principale sunt plini de farmec, filmul are partituri generoase pentru actorii: Vlad Logigan, Sânziana Tarţa, Gheorghe Visu şi Radu Gabriel, precum şi partituri savuroase pentru: Dorian Popa, Levent Sali, Diana Dumitrescu, Marius Damian, Sorin Miron, Virgil Ianţu şi Codin Maticiuc.

[citeste si]

Povestea comediei "Ghinionistul" este despre haz de necaz, despre un tip prea prins în grijile zilnice şi prea convins că este urmărit de ghinion, încât uită că unele lucruri depind doar de el pentru a-şi îndeplini visele. Ce-i drept, are multe "pieze rele" în jur!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel