Atenție la contrabanda cu acid hialuronic!

Atunci când vârsta lasă urme vizibile pe pielea unei femei, pașaportul pentru frumusețe este bine să implice injectarea de acid hialuronic de calitate, o variantă mult mai rentabilă pe timp îndelungat decât modalitățile clasice de îngrijire a tenului. Însă, atenție!, la ”marfa” provenită din surse ”neoficiale”, deoarece există riscul ca acidul hialuronic să nu respecte standardele acceptate de calitate, drept pentru care Andreea Iftimie, medic estetician și manager al companiei See.Try.Buy, recomandă beneficiile unor produse care asigură optimizarea rezultatelor.

În România, nu doar tigăile sau hainele de marcă reprezintă subiectul controversat al contrabandei. Mai nou, și acidul hialuronic se regăsește în această categorie, întrucât, greu de crezut, există cazuri în care clientele sunt injectate cu acid hialuronic de o calitate îndoielnică.

Pentru a evita aceste neplăceri și eventualele iritații aferente, clientele sunt sfătuite să ceară întotdeauna medicului „Pașaportul de frumusețe”, iar medicii să folosească doar acid hialuronic cumpărat de la distribuitor.

„Recomandăm tuturor celor care recurg la această procedură noninvasivă, să ceară medicului Certificatul de Frumusețe, care atestă originalitatea și calitatea garantată de Teosyal. Doar așa vor fi sigure că sunt injectate cu cel mai pur acid hialuronic, 100% natural”, a explicat Andreea Iftimie, medic estetician și manager al companiei See.Try.Buy, unic distribuitor Teosyal în România.

Acidul hialuronic produs în laboratoarele Teosyal din Geneva, Elveția, și recunoscut pentru puritatea și concentrația sa 100% naturală, prin cele șapte formule diferite ale produsului permit, printr-o simplă injectare, ștergerea ridurile fine și profunde, remodelarea fetei, redefinirea buzelor și rehidratarea pielii în profunzime. În urma tratamentului cu Teosyal, pielea rămâne netedă și catifelată, datorită concentrației sale mari în acid hialuronic, rezultatul fiind viibil imediat.

Andreea Iftimie afirmă că, deși procedura poate să li se pară multora costisitoare, de fapt este mai rentabilă pe timp îndelungat decât modalitățile clasice prin care este îngrijită fața. Cu 300 de euro plătiți pentru injectarea acidului hialuronic și un efect menținut între șase și 18 luni, costul pe lună pentru îngrijirea tenului va fi între 17 și 50 de euro, de multe ori sub prețul unei creme, care nu poate să umple ridurile sau să creeze volume acolo unde ele lipsesc.

De aceea, Andreea Iftimie consideră că este mai ieftin să dai banii pe un produs care oferă rezultate imediate și cu efecte de durată, decât să risipești bugetul pe creme ce nu pot să ofere beneficii.

Calitatea celor șapte formule ale Teosyal - TEOSYAL Mezo®, TESOYAL® First Lines, Teosyal® Global Action, TEOSYAL® Deep Lines, TEOSYAL® Kis, TEOSYAL® Ultra Deep și Teosyal® Ultimate Volum Intens, diferențiate prin vâscozitate - este recunoscută tocmai datorită efectelor remarcabile asupra pielii. Mulți medici, precum Viviana Iordache, Dr. Renert Gadi, Dr. Ioan Nedelcu, apelează la aceste produse în intervențiile lor, Teosyal puând fi injectat pe toată fața, pe gât, pe decolteu și pe mâini.

Potrivit celor declarate de Andreea Iftimie, „remanența acidului hialuronic depinde de câțiva factori precum: tipul de piele al pacientului, severitatea ridurilor care trebuie corectate, locul de injectare (dermul superficial, mediu sau profund), precum și volumul injectat. O nouă umplere este recomandată după 6-12 luni, în funcție de produs, iar cantitatea injectată este una semnificativ mai mică”.

Nu în ultimul rând, tratamentul cu Teosyal PureSense, care conține lidocaină, un anestezic local, injectările devin complet nedureroase, iar folosirea celui mai nou tratament, Redensity, lansat în 2012 în cadrul Congresului Național de Dermatologie, redă pielii strălucirea, luminozitatea, hidratarea și elasticitatea pierdută, datorită combinării eficiente a mesoterapiei cu fillerele de acid hialuronic.

See.Try.Buy este singura firmă din domeniul medicinii estetice din România poziționată ca med-spa provider. Din portofoliul său fac parte laserele Candela, laserele Sciton, tehnologia 3DEEP, Lipocryo, Canfield, Teosyal și Redensity.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel