Atenționarea astrologului: Nu a mai avut loc din 1842

Astrologul Lorina Corozan (Skat) a facut o analiză extrem de importantă în care ne-a vorbit despre un amalgam energetic care nu a mai avut loc din 1842.

Iată analiza semnată de Lorina Corozan (Skat):

Pentru că întâlnirea lui Jupiter cu Nodul Nord lunar este o combinaţie energetică semnificativă, cu atât mai mult cu cât ea are un iz karmic, este foarte interesant de observat evoluţia celor două elemente astrologice pe parcursul multor luni, cu atât mai mult cu cât acţiunile în care ne implicăm şi evenimentele pe care le vom traversa în tot acest răstimp îşi vor afla rezultatele în câţiva ani de acum încolo, undeva prin iarna lui 2019-2020.

Aşadar, este foarte important să reţinem ceea ce ni se întâmplă ori ceea ce provocăm de-a lungul lui ianuarie, dar şi în iunie (cu legătură între evenimentele de acum şi cele ce urmează în vară, dată fiind retrogradarea lui Jupiter). La început de an este doar un preambul a ceea ce se va definitiva în vară.

Am dorit să accentuez aspectul, mai ales că repetarea unui astfel de amalgam energetic în decursul unui acelaşi an, nu a mai avut loc din 1842.

Fiind vorba de Jupiter în ecuaţie, poate că lecţiile şi schimbările vor avea legătură cu lumea materială şi financiară. Angajamentele şi contractele pe o asemenea perioadă sunt de mare anvergură, sunt cu bătaie lungă şi cu efecte pe care nu le vom putea bănui acum... iar dacă acţiunile vor avea ceva imoral şi injust, nu prea îi văd bine pe aceia.

Jupiter în Fecioară descrie foarte bine lecţia unei munci pe care poate o considerăm sub nivelul nostru, umilitoare chiar sau a unei afaceri micuţe din care poate a trăit până acum o familie. Va fi nevoie de atenţie la detaliu, zi de zi şi ceas de ceas, la responsabilităţile în calitate de subaltern... aşa că nu m-ar mira ca, spre exemplu, moştenitorii unor familii bogate să fie nevoiţi să muncească pe brânci în anii următori, ca să reziste.... alt exemplu îl constituie transformările de PFA-uri şi alte forme de organizare asemănătoare, chiar închiderea unora, care au nevoie de o modificare a formei legale de funcţionare, de o nouă reorganizare, pentru a putea supravieţui activităţile în continuare.

Saturn o să vină şi el cu blocaje, înrăutăţind astfel starea de lucruri, dar în ciuda limitărilor pe care planeta le va aduce, spectacolul trebuie să continue pentru că nu prea avem de ales. Perfecţiunea nu îşi are locul în vremurile prezente pe care le trăim şi orice muncă, oricât de neînsemnată o vom considera, şi oricât de sub nivelul nostru de pregătire ar fi, tot va aduce o plată a efortului cu care să ne putem achita necesităţile de zi cu zi.

Cu Jupiter în Fecioară şi aşa profiturile erau modeste... cu Nodul Nord acum, dacă vom fi isteţi şi nu o să ne fie teamă sau lene de muncă, ar putea veni afaceri şi joburi mărunte, dar multiple.... asta e ....mai luăm un serviciu, mai schimbăm cu altul, mai munceşte doar unul din familie, când unul, când altul!! Însă putem realiza multe şi cu lucruri mici.

La nivel de astrologie mundană e la fel de valabil aspectul, iar noi trebuie să ne aşteptăm la modificări de legislaţie, politici şi strategii monetare, la modificări de taxe şi impozite, ori de dobânzi bancare.... se pare că o eră fiscală se sfârşeşte, iar alta începe.

Energiile acestea vor fi resimţite din plin de sistemele sanitare, de cei care lucrează cu terapii alternative ori în regim de prestări de servicii, de micii întreprinzători, de aceia care au în îngrijire pe alţii, de funcţionarii publici, de contabili ori cei cu birouri de consultanţă juridică.

Promisiuni extravagante în politică

Seminariile, conferinţele, summit-urile s-ar putea intensifica şi ele poate că vor avea ca tematici cele ce v-am povestit deja, iar pentru că suntem în an electoral, nu-i exclus să asistăm la promisiuni extravagante şi planuri pentru viitorul îndepărtat care să cuprindă idei măreţe, imposibile şi inaplicabile de altfel (expansiunea rapidă a oricărui domeniu acum conduce spre colaps!!). De asemenea, asta nu înseamnă că nu se vor lua decizii greşite care să afecteze grupuri mari de oameni sau că nu vor fi promovaţi şi aduşi pe scenă politică aceia care nu merită.

PS- şi o dovadă că înfăptuiri micuţe pot duce la lucruri măreţe este inaugurarea în 1979 a primului tronson de metrou în Bucureşti (Timpuri Noi -Semănătoarea), după o muncă de Sisif a celor care au pus umărul acolo.... şi ce a însemnat asta, cum a evoluat şi cum nu s-a mai reuşit ceva de asemenea anvergură până acum... o ţară întreagă o ştie... Am dat exemplu anul 1979 pentru că atunci a mai avut loc conjuncţia Jupiter-Nodul Nord karmic în Fecioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel