EXCLUSIV  ATENȚIE la cremele pe care le folosiți pentru față-FOTO de coșmar

De cele mai multe ori, femeile nu sunt foarte atente la cremele pe care și le aplică pe față și ajung să aibă probleme grave cu tenul.

O cititoare a trimis o adresa redacției DC News o fotografie care ne arată efectele nedorite pe care le poate avea o banală cremă. De precizat că respectiva loțiune ieșise din termenul de valabilitate.

"Crema pe care am aplicat-o este de la o firmă celebră care reduce imperfecțiunile severe, previne și corectează semnele post-acneice. Teoretic, expira în martie 2018, doar că recipientul era desfăcut de mai bine de un an. Pe cutia, pe care de altfel am aruncat-o, scria valabilitate: 12 luni de la deschidere. L-am folosit și în alte dăți, fără să am vreo problemă, adică imediat cum am deschis cutia, dar de această dată am căpătat niște pete pe care le vedeți în imaginea trimisă către dumneavoastră. Petele au dispărut în câteva ore cu ajutorul unui spray de la farmacie. Am acționat repede pentru că simțeam cum îmi arde fața. Din fericire, după ce am folosit spray-ul, tenul a început să-și revină. Vreau să trag un semnal de alarmă pentru ca tinerele să fie atente cu produsele pe care le aplică pe ten. Așa că mare atenție... dacă desfaceți un produs, deși are o anumită dată de expirare, folosiți-l în termenul care scrie pe cutie", a scris cititoarea în mesajul către DC News.

[citeste si]

(w670)

Așa că mare atenție la cremele pe care le folosiți pentru că dacă în acest caz lucrurile nu au fost atât de grave, ați putea rămâne cu semne pe ten. În orice situație, adresați-vă medicului dermatolog. Dacă ați mai întâlnit situații similare, puteți să ne scrieți pe adresa [email protected].

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel